Er du på udkig efter en tandlæge på Sjælland?

Hos tandoplysning.dk har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere inden for tandlægebranchen i Danmark – også på Sjælland. Gennem disse formidler vi nyheder for branchen, og vi har endvidere gjort det nemt for dig at finde lige netop den klinik, der kan tilbyde den tandbehandling, du søger, og har den profil, du ønsker.

Gå til tandlæge OG spar penge

Mange danskere – særligt unge – udskyder tandlægebesøget for at spare penge. Faktisk har opgørelser vist, at cirka én ud af tre danskere ikke har været til tandlæge i mellem to og fem år. På lang sigt kan det dog være særdeles usund løsning, som oven i købet kan resultere i dyre tandbehandlinger.

Du bør derfor træffe et informeret valg omkring dine tandlægebesøg, som du kan gøre i samarbejde med en tandlæge. Tandlægerne inddeler typisk tandsæt i tre kategorier; grøn, gul og rød. I den grønne kategori kan man nøjes med at tage til tandlæge helt op til hvert andet år, i den gule kategori bør man søge tandlæge hver sjette eller ottende måned, hvor den røde kategori kræver tandbehandling. Kategorierne bør dog ses som et spektrum, og tiden mellem tandlægeeftersyn kan derfor variere imellem få måneder og op til to år.

Find en tandlæge på Sjælland

Her på siden er det nemt at finde en kompetent tandlæge i dit lokalområde – både hvis du ønsker en tandlæge, der kan kortlægge dine individuelle tandlægebehov i forbindelse med en traditionel tandlægeundersøgelse, eller hvis du er på udkig efter en klinik, som kan udføre lige den tandbehandling, du har brug for.