Kom misfarvningen på dine tænder til livs

Det kan virkelig være irriterende at stå foran spejlet om morgenen og igen blive fanget af det gule på sine tænder. Det er en ting, der sker for de fleste mennesker, og ofte udvikler det sig i takt med alderen. Men der findes råd for, hvad man kan stille op med sine misfarvede tænder.

 

Hvorfor er mine tænder misfarvede?

Til at starte med kan det være fint at få styr på, hvorfor vi overhovedet får misfarvede tænder. Der kan være mange årsager til misfarvningerne, men ofte vil de opstå på baggrund af ydre påvirkninger.

 

Nogle af de hyppige årsager er:

  • Kaffe
  • Indtag af drikke- eller madvarer med stort syreindhold
  • Te
  • Rødvin

Ovenstående er ting, de fleste mennesker indtager, og det vil derfor, for mange, være svært at udelukke helt. Der findes også tilfælde, hvor tænderne misfarves indefra, men dette vil typisk være, hvis tanden er død, og behandlingen vil derfor være en anden.

 

Sådan kommer du misfarvningerne til livs

Men til trods for at det kan være svært at udelukke at indtage alt det oplistede, kan man stadig gøre forskellige ting for at komme misfarvningerne til livs. Man kan gå til tandlægen ofte og få renset sine tænder, man kan være mere grundig i børstningen af sine tænder og bruge flourtandpasta. Men hvis der virkelig skal ske en markant ændring, skal der andre midler til.

 

Få bleget dine tænder

Den mest effektive måde at komme misfarvningerne til livs på, er ved at få afbleget sine tænder. Afblegning er blevet en populær ting, som mange gør brug af, og der findes et hav af forskellige løsninger, man kan købe til hjemmeafblegning. Dog kan dette også nemt gå galt. Derfor anbefales det at gå til en professionel tandlæge og få lavet afblegningen. Befinder du dig i området omkring Rødovre, kan du få afbleget dine tænder professionelt hos Tandlægerne Carlsro. Befinder du dig ikke i det område, eller har du ønsker til andre virksomheder, står det dig selvfølgelig frit for. Vigtigst er blot, at du får hjælp til din afblegning, så du ikke står og har brugt penge på et produkt, der har endt med at skade dine tænder og dit tandkød i stedet for at gøre gavn.