Få en tandregulering og få det smil, du drømmer om

Har man tænder, man ikke er tilfreds med, kan det være svært at føle sig tilpas i sin egen krop. Man bliver alt for selvbevidst og tør måske ikke engang smile med tænderne. Med en tandregulering kan det hurtigt fikses!

 

Få et pænere smil med tandregulering

Er du selvsikker, viser det sig i dit smil. Dit smil er noget af det første, andre lægger mærke til, når du præsenterer dig selv, så det skal bare være i orden! Dit smil er dit visitkort, så hvorfor ikke gøre det så smukt som muligt med en tandregulering? Flere og flere gør det, og en tandregulering er ikke et farligt indgreb. Det er utrolig diskret og nemt for dig som kunde.
Bor du i Brøndbyøster, Husum, Skovlunde eller andre steder tæt på Rødovre, er en tandregulering ikke langt væk.

 

Kosmetisk tandregulering

En kosmetisk tandregulering erstatter i højere og højere grad de højt elskede togskinner, som har gjort teenagere og voksne mennesker med skæve tænder usikre gennem flere årtier.

Vælger man en tandregulering til, at er det oftest af kosmetiske årsager, og ikke nødvendigvis fordi du generes fysisk af dine tænder. En tandregulering kan dog også sagtens hjælpe med at rette op på tænder, der er til daglig gene for dig.

Når man får foretaget en tandregulering, er det med usynlige bøjler, der langsomt men sikkert retter tænderne, så de sidder på lige linje. Typisk vil behandlingsforløbet vare mellem 6-16 uger, og du vil løbende få nye bøjler, der er lavet efter dit tandsæt, som det efterhånden ændrer sig.

 

Tandregulering med Invisalign

Invisalign er et nyere bøjlesystem, der med en gennemsigtig bøjle vil rette dine tænder perfekt op. Det er en skånsom måde at rette tænderne op på, og samtidig kan du gå gennem hverdagen uden at få underlige blikke på din bøjle. Den er nemlig helt gennemsigtigt, så hvis du ikke fortæller nogen, at du har bøjle på, vil de aldrig vide det.

Tandregulering med invisalign foregår med aftagelige plastskinner, der skræddersyes til lige præcis dine tænder. Skinnen støbes efter et røntgenfoto, som tandlægerne tager af dine tænder. Skinnerne skal du have på i to uger ad gangen, og derefter skiftes den til en ny skinne, der passer til din nye tandstilling.

Har du brug for at rette din tænder, kan du dermed forbedre dit tandsæt med tandregulering. Bor du omkring Rødovre, kan du kontakte Tandlægerne Venge og lade dem hjælpe dig til et smukkere smil.