Vil du finde en tandlæge på Fyn?

Bor du på Fyn, og er du på udkig efter en tandlægeklinik, der har en særlig profil eller tilbyder en special tandbehandling, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Hos tandoplysning.dk har vi nemlig samarbejder med nogle af de absolut bedste tandlæger i Danmark – også på Sjælland. Så kan vores læsere hurtigt finde den rette, kvalificerede tandlægehjælp.

Er du bekendt med din tand-risikoprofil?

Før i tiden anbefalede tandlægerne at få foretaget et tandlægeeftersyn hver sjette til syvende måned. Nu anbefales det, at man opsøger informationer omkring sine individuelle behov for eftersyn og tandpleje generelt. Det kan en tandlæge i dit lokalområde uden tvivl hjælpe med, så du kan få den rette behandling – foruden at spare penge. Til dette bruger tandlægerne en kategorisering, der indeholder en grøn, gul og rød kategori. I den grønne kategori har man ingen sygdom i munden, og man har i øvrigt lille risiko for at udvikle en. Den gule og røde kategori er for dem, der har en aktiv mundsygdom eller er i høj risiko for at udvikle en. Forskellen mellem disse kategorier ligger i, hvorvidt du selv kan forbedre skaderne. Det anbefalede interval mellem tandlægebesøg varierer imellem to måneder og to år.

Find en klinik til et tandlægetjek

Ønsker du at vide mere om din individuelle tandsituation, kan du med fordel kontakte en af de dygtige tandlæger, der er i dit lokalområde. Som en del af et traditionelt tandlægetjek kategoriserer de gerne dine tænder, og du kan endvidere lære en hel del i forhold til de daglige forbehold, du kan tage, for aktivt at forbedre sundheden i din mund.