Tips & Råd omkring dine tænder

Vil du passe bedre på dine tænder? Har du et ønske om at opnå sundere og stærkere tænder eller et flottere, hvidere smil, er du kommet til den rette side. Hos tandoplysning.dk har vi nemlig samlet gode råd og tips fra nogle af Danmarks førende eksperter, som du kan få gavn af. Her har du mulighed for at finde nyttige informationer om alt fra håndtering af tandlægeskræk til daglige hygiejnetiltag, som aktivt kan bidrage til mere ros i forbindelse med tandlægebesøget.

Vi gør det nemt at finde fakta

Styrker det tænderne at drikke mælk dagligt? Hjælper det at børste tænder efter at have drukket sodavand? Hvad hjælper det egentlig at bruge tandtråd, og hvor ofte er det nødvendigt?
Der findes mange skrøner og usandheder omkring tandhygiejne på internettet, og det kan være ganske umuligt at finde de effektive og gode råd iblandt disse. Vi bringer udelukkende tips og råd, som tager afsæt i vores egen erfaring samt den nyeste viden på området – altid valideret af danske tandlæger i topklasse. Vi holder os altid opdaterede på ny forskning med henblik på at sikre, at vores anbefalinger her på siden er tidssvarende.

Sunde tænder skabes i dagligdagen

Det handler i høj grad om at skabe gode vaner, hvis man vil have flotte og sunde tænder og tandkød. Du kan eksempelvis vænne dig selv til at bruge tandtråd hver dag, og skyl desuden altid din mund med vand efter at have drukket sodavand eller andre syreholdige drikke – inden du børster tænder. Det er gode vaner som disse, der skaber en sund mund og giver ros fra tandlægen. Find mange flere gode råd her på siden – og hold dem endelig ikke for dig selv!