De unge skal huske tandlægebesøget – og deres studiekort

Et regelmæssigt besøg hos tandlægen er ikke altid øverst på listen hos de unge. Det er dog utroligt vigtigt for at opretholde en god tandhygiejne og sundhed i munden, og som det er med ting, man ikke vedligeholder, er det ofte dyrere at udsætte det end at gøre noget ved det med det samme. Unge har de med at drikke mere og til dels spise mere usundt end ældre, og derfor er det særligt vigtigt, at man som ung husker at besøge sin tandlæge og få et tjek.

Hvis du er studerende i fx København, er du måske bekymret for, at det er for dyrt med et tandlægebesøg. Heldigvis, findes der en række tandlæger på Amager, Nørrebro og andre populære bydele i København, hvor du kan få studierabat på din regning – nogle steder helt op til 20%.

 

Dette kan en tandlæge hjælpe dig med

Hvis du har fundet en tandlæge på Amager, der tilbyder 20% i studierabat, bør du overveje at få lavet nogle af din tandbehandlinger, som du har udskudt i noget tid. Ofte venter mange unge med fx at få fjernet visdomstænder grundet prisen på behandlingen, men her kan 20% i studierabat virkelig tage en stor bid af den endelige regning. Dertil kan du hos denne tandlæge på Amager også få den bideskinne, du måske længe har tænkt på at købe, eller en tandblegning for at opnå hvidere tænder. Sidst, men ikke mindst, er der naturligvis det klassiske tandeftersyn, som er vigtigt at få foretaget mindst én gang årligt eller oftere, hvis din tandlæge har anbefalet det.

 

Spar tid og penge ved regelmæssige besøg

Det skal være slut med kun at gå til tandlæge, når du oplever smerter i tænderne. Et regelmæssigt tandlægebesøg vil både spare dig tid og penge i længden, så tag studiekortet i hånden og find en tandlæge på Amager, der kan give dig studierabat på din ønskede behandling.