Tandlæge i Sønderborg

Hos Tandlæge Flemming Kock, i Sønderborg, finder du en vifte af kompetente og veluddannede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle videreuddanner sig løbende for hele tiden at kunne være med og følge den nyeste teknologi og de nyeste behandlingsformer. Klinikken ligger i centrum af Sønderborg, og den er let tilgængelig for både fodgængere og bilister.

 

Studierabat

Ifølge tal fra Danmarks statistik går kun 38,3 % unge i alderen fra 18-29 år til tandlæge. Det er skræmmende få, og det kan få fatale konsekvenser senere hen. Men de fleste unge tænker ikke så lagt frem, og med et presset SU-budget kan de finde mange andre ting at bruge deres penge på. Hos Tandlæge Flemming Kock ønsker de, at alle kan have råd til at gå til tandlæge og pleje deres tænder. Derfor tilbyder de 15 % studierabat på frie ydelser ved fremvisning af gyldigt studiekort.

 

Kom afsted i dag og pas på dine tænder

Hvad end du er studerende eller ej, er det vigtigt, at du kommer til tandlæge med jævne mellemrum. Mange vælger at springe besøget over, fordi de hellere vil bruge pengene på noget andet og faktisk heller ikke synes, det er rart at gå til tandlæge. Men jo oftere du går til tandlæge, jo mindre ubehagelige bliver behandlingerne også. Bor du i området omkring Sønderborg, kan du bestille en tid hos Flemming Kock på telefon: 74 42 10 85, eller du kan sende dem en mail på: info@flemmingkock.dk. Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, står de gerne til rådighed for dine spørgsmål.