Dette indlæg er sponsoreret. 

Få ordnet tænder på ferien i Kroatien

Kroatien er en populær feriedestination, men mange turister bruger samtidig også ferien på at få foretaget tandbehandlinger. I Kroatien kan du nemlig få tandbehandlinger af høj kvalitet til en brøkdel af, hvad samme behandling vil koste herhjemme i Danmark. Alt efter hvilken form for behandling du ønsker at få lavet, så er der altså en god portion penge at spare.

Derudover er Kroatien en del af EU, hvilket betyder, at hvis du er medlem af Sygesikring Danmark, får du ovenikøbet tilskud ved besøg hos en tandlæge i Kroatien. Den dokumentation du får i forbindelse med behandling lever op til de krav, som sygesikring Danmark stiller, for at du kan få tilskud.

 

Mærk fordelene ved at finde en god tandlæge i Kroatien

Der er altså mange fordele ved at lige tage et smut forbi tandlægen, hvis du alligevel befinder dig i Kroatien på en tiltrængt ferie. Udover at du selvfølgelig sparer penge, så er der også andre fordele, der er værd at nævne, blandt andet at de forskellige tandydelser har samme standard og kvalitetsniveau som i andre europæiske lande. Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, og alle de materialer og den viden, der anvendes matcher det niveau, der også forventes i andre vestlige lande. Alt dette får du til fordelagtige priser.

Det faktum at det har været populært at få ordnet tænderne i Kroatien igennem en længere årrække skyldes også, at mange får gode oplevelser med hjem, og derfor bliver tilfredse og tilbagevendende kunder. Samtidig bringer mange både familie og venner, så tandklinikkerne på den måde hele tiden får nye kunder. Overordnet set er der altså rigtig stor sandsynlighed for, at du vil få en tryg og sikker oplevelse med et resultat, du kan være glad for i mange år fremadrettet.

Overordnet set er der altså følgende fordele, som du kan nyde godt af, ved at besøge en tandlæge, imens du alligevel er på ferie i Kroatien:

  • Høj kvalitet til billige priser
  • Tandlæger med mange års erfaring
  • Trygge oplevelser med gode resultater

 

Planlæg din rejse i god tid og få ordnet hele tandsættet på en gang

Tandturisme er blevet populært, og det kan derfor være en god ide at planlægge turen i god tid, så du kan få ordnet hele tandsættet, når nu du alligevel er dernede. Der findes mange måder, hvorigennem du kan få hjælp og vejledning til at planlægge en rejse med både tid til tandlægebesøg og traditionel ferie i det smukke ferieland. Her kan du også få mere at vide om, hvilke ydelser de kroatiske tandlæger tilbyder, hvor lang tid de forskellige behandlinger forventes at vare, og hvor du kan spare flest penge på tandlægeregningen. Mange af klinikkerne tilbyder udover de forskellige tandydelser også indkvartering, så du får altså mere end bare tandydelser på din ferie.