Tandregulering er en nødvendighed for nogle personer grundet skævt bid, mens andre personer ønsker en tandretning af kosmetiske årsager. Metoden til tandretning har dog i mange år været mindre attraktiv grundet den fastsiddende og synlige bøjle, der i mange år er blevet tilbudt som standardbehandlingen inden for tandregulering. I dag står det heldigvis anderledes til, da det nu er muligt at få en usynlig tandretning med den nye tandretningsmode ved navn Invisalign.

Fordelene ved tandretning med Invisalign
Invisalign kan både bruges til at behandle små og store tandretningsproblemer, herunder:
Krydsbid
Mellemrum mellem tænderne
For tætsiddende tænder
Dybt bid
Underbid
Åbent bid

Invisalign skiller sig ud fra tidligere tandretningsmetoder ved, at Invisalign for det første er designet i et gennemsigtigt materiale, og for det andet består af aftagelige skinner, som kan tages ud efter behov. Skinnernes materiale er blødt samtidigt med, at skinnerne er nøje designet til at passe til dit tandsæt. Således generer skinnerne heller ikke under brug.
Den aftagelige funktion er nyttig, da det gør tandretningsprocessen mere bekvem, når skinnerne kan tages ud uden besvær. Den aftagelige funktion har dog ingen betydning for effektivitet af behandlingen, da kliniske undersøgelser dokumenterer, at Invisalign-behandlingen er effektiv, når anbefalingerne for brug følges.

Få tandretning med den fordelagtige Invisalign
Det er desværre ikke alle tandlæger, som endnu har den nødvendige teknologi og erfaring til at tilbyde tandretning gennem Invisalign. Det er dog heldigvis muligt at finde forskellige tandlæger rundt i landet, som tilbyder denne metode. Det er blandt andet muligt at finde en innovativ tandlæge i Lyngby, som blandt andet tilbyder Invisalign for at give sine patienter de bedste og nyeste behandlingsmetoder på området. Gennem en forundersøgelse af dine tænder vil den tandregulerende tandlæge fra Lyngby vurdere, om Invisalign er den bedste behandlingsmetode til dit behov. Invisalign kan løse de fleste tandretningsproblemer, og som alternativ kan metoden ved navn Inman Aligner benyttes, der egner sig bedre til at rette skæve fortænder, men som stadig har de samme fordele som Invisalign.

Fra skæve tænder til det perfekte smil
Efter godkendelse af Invisalign som tandretningsmetode kan skinnerne udformes efter aftryk af dine tænder. Du skal en tur forbi din tandlæge hver sjette til ottende uge i hele behandlingsprocessen, hvor du løbende får lavet nye tandskinner, der passer til din nye tandstilling. Varigheden af behandlingsprocessen varierer fra person til person, hvor den tandregulerende tandlæge vil oplyse dig om tidshorisont for din tandretning. For at opretholde det succesfulde resultat skal du efter færdiggjort brug af skinnerne benytte de såkaldte retainere, som fastholder dine tænders nye position. Det er ikke muligt at se disse retainere udefra, og de indsættes blot for at sikre, at den nye tandstilling holder positionen.

Således er det med den usynlige og aftagelige Invisalign muligt for dig med tandretningsproblemer at få rettet dine tænderne lige uden at skulle døje med en fastsiddende bøjle.

Lyngby Tandplejecenter
Lyngby hovedgade 29, 2 sal
2800 Kgs. Lyngby

www.tandlaegelyngby.dk
https://tandlaegelyngby.dk/tandregulering/