Dette indlæg er sponsoreret.

Tandretning med usynlige plastskinner

Går du rundt og er utilfreds med dine tænder og overvejer en større tandregulering, hvormed metal og togskinner vil blive en uundgåelig del af din hverdag, så er det værd at overveje om ikke, det kan ordnes ved Invisalign tandretning. Det er en nem og nærmest usynlig måde, hvorpå du kan få rettet dine tænder og dermed få et perfekt smil.

 

Perfekt smil med Invisalign

Invisalign bruges til tandreguering, hvor der er tale om mere milde former for tandstillingsfejl, men du kan sagtens få behandlet både overbid, underbid, krydsbid, mellem og skæve tænder med denne usynlige behandlingsform.

Når skæve tænder behandles på denne moderne måde, får du en række usynlige skinner, som løbende skiftes ud hos tandlægen under behandlingen. Hver gang du får udskiftet skinnerne, vil den nye skinne afvige med et par millimeter fra den forrige skinne, hvorigennem tænderne gradvist reguleres. Du skal have skinnerne på i 20 – 22 timer i døgnet for at opnå den bedst mulige effekt og det flotteste resultat.

 

Fordele ved Invisalign

Der er mange fordele ved at vælge tandregulering ved brug af Invisalign, blandt andet:

  • Du har mulighed for at få det smil, du altid har drømt om. 3D computerteknik gør det endda muligt, at du kan få det færdige resultat at se inden behandlingen starter.
  • Du får en nærmest usynlig behandling, så du ikke behøver at gå rundt med synligt metal i munden i en længere periode.
  • En skinne kan modsat togskinner tages af. Det gør, at det er langt nemmere for dig at holde både tænder og skinner rene. Samtidig undgår du at madrester sætter sig fast, da du blot kan tage skinnerne af, når du skal spise. Med Invisalign er du derfor sikret optimal mundhygiejne.
  • En behandling med Invisalign tager kortere tid end den traditionelle tandregulering med togskinner og andet metal.
  • Den gradvise ændring af skinnerne gør, at du får en behagelig behandling uden pludselige og større forandringer, som kan være meget smertefulde.
  • Hvis du følger anvisningen efter endt behandling undgår du, at dine tænder søger tilbage til deres oprindelige position og bliver skæve igen.

 

Flotte tænder på kun 6 måneder

Med en Invisalign tandretning kan du få flotte tænder på kun 6 måneder. I gennemsnit varer en behandling mellem 6 og 18 måneder, men det kommer i høj grad an på, hvor markant en regulering, du står overfor. Den præcise længde af netop din behandling, vil din tandlæge kunne fortælle dig mere om. Opsøg en tandlæge, der tilbyder Invisalign tandretning, og hør om dine muligheder for at få det perfekte smil, som du altid har drømt om.