Leder du efter en tandlæge Østerbro, der er i stand til at tilbyde dig tandblegning? Misfarvning af tænderne er ikke noget, der er særlig unormalt. Det er faktisk således, at der er flere, der går rundt med misfarvede, end du måske umiddelbart troede, det var tilfældet. Hvad gør du så, når du har fået misfarvede tænder, men du ikke bryder dig om deres æstetiske udstråling. Der er forskellige muligheder.

En mulighed er, at du gør brug af tandblegning, som kan blive foretaget hos en af de mange tandlæger Østerbro. Ved at du tager hen til en professionel og får det udført, vil du også være sikker på, at det udføres ordenligt. Hvis du derimod forsøger dig derhjemme, bliver resultatet næppe lige så godt, fordi du ikke har adgang til de samme tandblegningsprodukter, og du ikke ved, hvordan det skal gøres, hvis du gerne vil opnå det bedste resultat.

I denne artikel, vil jeg også tale lidt om, hvad der forårsager misfarvede tænder, så du ved, hvad du kan være opmærksom på, så du får lov at beholde dit hvide smil så længe som muligt.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at dine tænder naturligt vil blive mere gullige, som du går hen og bliver ældre. De mister deres hvidhed, hvor tænder og tandkød blvier svagere.

En anden ting der også kan være skyld i gule tænder, er generne. Der er nogen mennesker, der bare naturligt har tænder, der er mere gule i det. Du kan være uheldig at have arvet det også.

En tredje ting der kan forårsage gule tænder er den mad, du spiser. Hvis du spiser eller drikke fødevarer, der indeholder store mængder farvestof, vil dette også naturligt lægge sig på tænderne over årenes løb. Det kan derfor være en rigtig god ide at overveje dit indtag af forskellige ting, som sætter sig på tænderne. Det er alt lige fra rødvin til tomatpure. Der er også mange farvestoffer i fx kaffe, så et stort indtag af kaffe vil også vise sig på tænderne.

Er du stor ryger? Så ved du nok også godt, at rygere får gulere tænder end andre mennesker. Tobak og nikotin vil sætte sig på tænderne og give dem en farve, du formentlig ikke bryder dig særlig meget om. Du kan jo så overveje, om det irriterer dig så meget, at du måske revurderer, hvor meget du ryger.

Dårlig hygiejne er også en ting, der vil påvirke, hvor gule dine tænder er. Hvis ikke du bruger tandtråd regelmæssigt og børster tænder to gange om dagen, vil det også lade madrester med mere blive siddende på tænderne, som så gør dem mere gullige.

Hvis du har gule tænder, og du er træt af dette, kan du passende tage dig en snak med din tandlæge og høre mere om mulighederne for tandblegning.

Langeliniebroens Tandklinik
Fridtjof Nansens Plads 2
2100 København Ø
70 24 80 00

tandlæge østerbro