Står du og har brug for tandimplantater? Så kan du overveje at finde en tandlæge i Rødovre, der er i stand til at klare opgaven for dig.  Tandimplantater kan være en ting, du vil ende med at få rigtig stor glæde af, hvis nu du står i en situation, hvor du har fået slået en tand ud. Det vil være med til at genoprette den tabte funktion, som er et resultat af, at der en tand, der tidligere var der, som nu ikke længere er der. Udover at det vil hjælpe med at du kan gøre de samme ting, som du var i stand til før, der inkluderer at tygge og tale ligesom før, så vil det også være noget, der hjælper æstetisk. Du vil næppe synes, det er særlig attraktivt, hvis du går rundt, og der bare er et kæmpe hul, hvor der tidligere var en tand. Her kommer et tandimplantat ind og er i stand til at hjælpe dig.

Det smarte ved et tandimplantat i forhold til andre løsninger vil være, at det er en permanent løsning. Det kan selvfølgelig virke som en stor investering at skulle lægge så mange penge i et hug, men tænk over, hvad det kommer til at spare dig, da det er langt mindre besværligt med et implantat i forhold til andre løsninger. Det vil være noget, der ligner din tidligere tand fuldstændig, og det utrænede øje vil ikke være i stand til at skelne imellem de to forskellige ting.

Selvfølgelig skal du stadig børste tænder osv, når du får et implantat, men mængden af vedligeholdelse er minimal. Tandimplantater, der er installeret ved din tandlæge i Rødovre vil være den bedste måde for dig at få den samme følelse tilbage, den følelse, du havde, inden du mistede din tand.  Hele formålet er, de er designet for at ligne og føles som din tidligere tand.

De bliver sat permanent fast inde i kæben. For at det er mulighed, er det dog nødvendigt, at du har tandkød og knogle, der tillader indgrebet, og du vil skulle blive ved med at børste tænder på samme måde, som det var tilfældet med din gamle tand. Du har selvfølgelig også brug for at bruge tandtråd for at fjerne de madrester, der sætter sig imellem tænderne, som implantatet ikke er i stand til at fjerne for dig. Det vil blive vurderet hos tandlægen, hvorvidt du er i stand til at gøre brug af tandimplantater eller ej.

Det vil være den mest holdbare løsning, du har mulighed for at gøre brug af på nuværende tidspunkt.

Tandlægerne I Carlsro I/S
Tårnvej 219 st
2610 Rødovre
36703167