Find den rette håndkøbsmedicin

De fleste oplever det som noget ubehageligt at tage til tandlægen. Det kan føre en del ubehag og smerter med sig. Derfor kan det også være vigtigt at kunne finde det rette håndkøbsmedicin, så du kan slippe af med disse smerter hurtigst muligt. Du får af den grund her nogle gode råd til, hvilken type medicin du kan tage, når du oplever tandpine efter et tandlægebesøg. Køb af håndkøbsmedicin kan ske på alle apoteker i landet. Her får du også den korrekte vejledning angående valg af medicin. Læs videre og bliv klogere på området.

Denne medicin kan du tage i forbindelse med smerter

Tandpine kan opstå af forskellige årsager. Det kan for eksempel være, hvis du lige har besøgt tandlægen og har fået en rodbehandling eller lignende. Det kan også være, hvis dine visdomstænder er på vej frem og derfor forårsager smerter. Uanset hvad kan du tage på apoteket og finde håndkøbsmedicin, der kan afhjælpe tandpinen. Her er nogle gode råd til, hvilken medicin du kan tage:

  • Panodil (Pamol)
  • Ibuprofen (Ipren)
  • Begge ovenstående er gode mod tandpine, men en kombination af dem er endnu bedre.

Du bør være opmærksom på, at ikke alle reagerer på samme måde over for medicinen. Derudover kan det tage kortere eller længere tid for nogle, før medicinens effekt sætter ind.

Spørg din læge til råds

Selvom du er vant til at tage medicin, er det altid en god ide at tage kontakt til din læge, dit apotek eller din tandlæge, inden du begynder at tage medicinen. På den måde er du sikker på, hvordan din krop bør reagere på den. Samtidig bør du også altid læse indlægssedlen, så du kender til de mulige bivirkninger og kan forberede dig på disse.