Det skal du vide om kosmetisk tandbehandling

Vi lever i en tid, hvor flere og flere går op i deres udseende og får lavet indgreb på kroppen i form af plastikkirurgi og andre indgreb for at blive smukkere. Trenden har spredt sig til tænderne. Før i tiden behandlede man kun tænder med problemer i form at tandsygdomme, men i dag behandler man også tænder for at gøre dem pænere og opnå en tilfredsstillende og æstetisk forbedring.

Lad os være ærlige: Tænderne er et vigtigt element i ansigtet og smilets helhed, og det er desværre ikke os alle, der er født med naturligt smukke tænder. Med kosmetisk tandbehandling er der hjælp at hente.

 

Hvornår er kosmetisk tandbehandling relevant?

Med kosmetisk tandbehandling kan tænderne gøres hvidere, mellemrum mellem tænderne kan lukkes, formen kan ændres, tandkød kan hejses op eller ned, så det passer til tænderne. Nedenstående kan være typiske årsager til, at du ønsker at få kosmetisk tandbehandling.

  • Skæve tænder
  • Manglende tænder
  • Misfarvede tænder
  • Mellemrum mellem tænder
  • Slidte tænder/emaljeskader

 

Et naturligt og æstetisk flot resultat

Når man får lavet en kosmetisk tandbehandling, forsøger man at skabe et naturligt og æstetisk flot resultat, hvor de individuelle træk forbedres, men på samme tid bevares. Med en tandbehandling får du et harmonisk og opgraderet smil, fordi dine individuelle træk fremhæves.

 

Smil, du er på!

Det er ingen hemmelighed, at vi alle vil have et skønt smil, som bruser af selvsikkerhed. Hvis du overvejer kosmetisk tandbehandling, kan du med fordel kontakte din tandlæge og få professionel hjælp. Det er en disciplin, der kræver faglig viden om behandlingsformerne, godt håndværk, sans for detaljer og høje krav til æstetik og kvalitet, sørg derfor for at finde en dygtig tandlæge, som kan hjælpe dig. Er du bosat i Vejle eller omegn, kan du med fordel booke en tid ved en tandlæge i Vejle.