Det kan en bideskinne hjælpe med

Går du ofte rundt med en irriterende hovedpine, som er svær at få bugt med? Så kan det faktisk være en mulighed at få en bideskinne. Hovedpine kan nemlig skyldes spændinger omkring kæbeleddet, hvilket blandt andet kan opstå som følge af at skære tænder. Her kan en bideskinne være god for dig, så du ikke skal have ondt i hovedet ofte. Læser du videre her, kan du læse lidt mere om, hvordan en bideskinne virker for dig, hvis du har hovedpine.

 

Undgå at skære tænder

Rigtig mange mennesker skærer tænder helt uden at lægge mærke til det. Og det er en af de store syndere, når det kommer til hovedpine. Ofte skærer folk tænder i søvne om natten. Det kan også være, hvis de er stressede, eller hvis de har skævtsiddende tænder, og her vil en bideskinne i den grad være til gavn. Med en bideskinne mindskes sammenbidningen af tænderne, og det forhindres, at du bider tænderne meget hårdt sammen. På den måde aflastes musklerne i din kæbe, hvilket afhjælper hovedpine. Den kan også være brugbar, hvis du oplever isninger i tænderne eller øresmerter.

 

Besøg din lokale tandlæge

Det er aldrig sjovt at gå rundt med smerter i din dagligdag. Hvis du derfor oplever hovedpine, at skære tænder eller generelt har smerter og ubehag omkring kæbeområdet, så kan det være, du har brug for en bideskinne. I den forbindelse er det en god ide at kontakte din lokale tandlæge, så de kan vurdere, om du kan få gavn af en den. Her kan du også få meget mere information og viden om, hvad en bideskinne kan gøre for dig. Tandlægen kan forklare dig, hvorfor du bør få en bideskinne og vurdere, om dine smerter skyldes sammenbidning af dine tænder.