Lysere smil med tandblegning

Velplejede og lyse tænder er grundlaget for et flot smil. Desværre er det ikke alle personer, som er født med et perfekt tandsæt, og samtidigt er der mange personer, som får tandproblemer med tiden, der forringer tændernes udseende. Her er personer, som ryger eller drikker meget rødvin og kaffe eksempelvis særlig udsat for at få misfarvet tænderne. Gullige og brunlige tænder gør ikke noget godt for smilet, og du vil som person se ældre og mere usund ud end, du nødvendigvis er. Derfor kan misfarvede tænder betyde meget for selvtilliden og livskvaliteten, og af den grund bør alle med misfarvede tænder vide, at en tandblegning kan skabe det lyse smil, som du drømmer om.

Vælg den rette type af tandblegning
Adskillige producenter sælger blegningsudstyr, så det er muligt at blege tænderne selv. Dette er dog ikke en god idé, da det er let at komme til at skade tænderne mere end at gavne dem. Med hjemmeblegning er der stor risiko for at blege tænder for meget, så blegningen skader tænderne. Heraf vil du blandt andet skade dine emalje og opleve isninger på tænderne, som følge af overblegning af tænderne. Samtidigt kan overblegningen gøre, at det endelige resultat slet ikke gavner udseendet som håbet.

Af den grund bør du ikke blege dine tænder gennem hjemmeblegning, og du bør i stedet vælge at få udført professionel tandblegning i Roskilde, hvor du kan få udført en skånsom og effektiv tandblegning i topkvalitet. Inden for professionel tandblegning eksisterer forskellige metoder, som henvender sig til forskellige typer af tænder. Tandblegningen vil derfor blive nøje tilrettelagt efter dit tandsæt, så du får det drømmesmil, som passer til dig.

Sådan får du den rette tandblegning
Under en forundersøgelse af dine tænder vil din tandlæge vurdere hvilken type af tandblegning, som egner sig bedst til dine tænder. Tandblegningen varierer alt efter, om du skal have bleget enkelte tænder eller alle dine tænder.

I situationer, hvor kun én enkelt eller få tænder skal bleges, så kan du typisk få bleget tanden på én enkelt behandlingsgang. Det gælder typisk personer, som har slået tanden, så én enkelt tand er blå. Her kan en tandblegning rettet op på den mørke farve, så tanden igen matcher de resterende tænder.

I situationer, hvor misfarvningen af tænderne gælder hele tandsættet, bør alle tænderne bleges. En god metode til dette er gennem ZOOM-blegning, hvor alle dine tænder ved hjælp af blegegele bliver lysnet i flere omgange. Så får du gradvist lysere tænder samtidigt med, at det er på en skånsom måde at blege tænderne på. På den måde bliver dine tænder ikke skadet samtidigt med, at du opnår et holdbart resultat.

I nogle situationer er almindelige tandblegningsmetoder ikke tilstrækkelige til at skabe et lyst og perfekt smil. Her er der behov for andre metoder også, hvor der eksempelvis kan sættes porcelænsfacader på én eller flere tænder. I den forbindelse er det også muligt at ændre tandens form, hvis dette ønskes.

Gennem professionel tandblegning eller en kombination af flere metoder tandblegningsmetoder kan du således få skabt det smil, som du ønsker. Kontakt derfor den kosmetiske tandlæge i Roskilde, så du kan få tilrettelagt et behandlingsforløb til at få lysere tænder med en tandblegning, der passer til dine tænder.

Roskilde Tandklinik
Jernbanegade 58
4000 Roskilde
46 35 76 61