Hvorfor skal du have en tandblegning?

Med en tandblegning af høj kvalitet kan du få det smil, du altid har drømt om. I 2020 er tandblegning meget almindelig, da det er den mest effektive metode til at få fjernet diverse misfarvninger. Alle kan få en tandblegning og dermed hvidere tænder, men det er vigtigt, at du sætter dig ind i proceduren, så du undgår at skade dine tænder.

 

Godt at vide før en tandblegning

Ved en tandblegning bliver tænderne hvidere og eventuelle misfarvninger forsvinder. Der findes forskellige former for tandblegning alt efter, hvad der ligger til grund for misfarvningerne. Du skal være opmærksom på følgende:

  • Kroner og fyldninger tager ikke imod afblegningen.
  • Tænder kan af forskellige årsager være immune overfor tandblegningen.
  • Misfarvning, som stammer fra eksterne faktorer som tobak, farvestoffer eller kosten, kan som regel godt afbleges.

Sørg for at få professionel vejledning. Kun sådan sikrer du, at du får den løsning, der fungerer bedst på dine tænder. Nedsæt sandsynligheden for at få bivirkninger. Vær opmærksom på, at visse bivirkninger kan forekomme alligevel. Og overvejer du en hjemmeblegning, så skal du vide, at risikoen ved hjemmeblegning er langt større uden ekspert rådgivning. De mest almindelige bivirkninger er overfølsomhed overfor kulde og varme i et par dage efter endt behandling, samt irritation ved tandkødet.

 

Hvor længe holder en tandblegning

Efter en tandblegning vil tænderne blive lysere allerede få dage efter behandlingen. Herefter vil resultatet som udgangspunkt holde i et til to år, men varierer selvfølgelig alt efter livsstil. Hvis du ryger eller drikker meget kaffe, te og rødvin, vil dette påvirke tænderne og langsomt udviske resultatet.

En tandlæge ved altid bedst, hvordan dine tænder skal behandles

Vi kan ikke sige det nok gange: foretag din tandblegning hos en professionel, som kan give gode råd og vejlede, så du får det flotteste resultat. Se flot ud med sunde bisser. Og så er der bare tilbage at smile løs.