Der er efterhånden langt mellem de mennesker, som ikke går op i deres udseende. Vi bruger hver måned mange penge på at holde vores krop i form, på forskellige produkter som kan holde vores hud stram og ung og flere og flere vælger også at få lavet forskellige indgreb på kroppen for at opnå det udseende, som de ønsker. Den samme tendens gør sig gældende inden for tandbranchen, hvor der er sket et markant stigning i folk, som får deres ellers sunde tænder behandlet, for at få et smukt, lige og skinnede smil. Selvom sådanne indgreb naturligvis ikke skal tage overhånd, er det vigtigt at understrege, at det for mange mennesker betyder, at de får en højere selvtillid.

kosmetiske tandbehandlinger

 

 

 

 

 

 

 

 

Der findes en lang række tandbehandlinger, som man kan benytte sig af. Mange af behandlingerne, vil man kunne få udført hos de fleste tandlæger – så selvom du er bosat i mindre byer, såsom Ølstykke, vil du kunne finde den rigtige tandlæge i Ølstykke uden at skulle køre til storbyen. Dog kan det nogle gange være nødvendigt at besøge en tandlæge specialiseret inden for kosmetiske tandbehandlinger.

Der er efterhånden ikke det, som man ikke kan gøre ved hjælp af kosmetiske tandbehandlinger. Du kan få hvidere tænder, du kan ændre formen på dine tænder, sørge for at de sidder lige, ogfor  at der ikke er mellemrum. Derudover har du også mulighed for at pynte dem med blandt andet sten, der glimter. Nogle af de mest almindelig kosmetiske behandlinger er:

  • Tandblegning
  • Tandsmykker
  • Facader og kroner

Tandblegning er en meget populær tandbehandling. Dette skyldes, at det er en billig og forholdsvis skånsom måde at få lavet en hurtigt makeover på. Tandblegning kan både anvendes, hvis man blot ønske at få sine tænder én eller to nuancer lysere, eller hvis man har meget misfarvede tænder. Der er både mulighed for at få tandlægen til at udføre behandlingen og får selv at udføre en hjemmeblegning ud fra instrukser fra tandlægen.

Derudover er der mange tandlæger der oplever, at særligt unge mennesker ønsker at få deres tænder pyntet med tandsmykker. Tandsmykker kan være små sten eller andre små smykker, som limes fast på tanden – typisk på en af de forreste tænder i overmunden. Tandsmykker er en utrolig skånsom måde at udsmykke sin mund på, og slider ikke tænderne ligesom eksempelvis læbe- og tungepiercinger gør.

Har man en eller flere tænder, som ikke er pæne, kan man vælge at få lavet enten facader eller kroner. Hvor facader kun dækker det forreste af tanden, dækker en krone hele tanden. Denne behandling er dog mere omkostningsfuld end de to ovenstående, eftersom det kræver at tandlægen tager et aftryk af dine tænder, således af facaden eller kronen passer perfekt til dine tænder og dit bid.

Inden du beslutter dig for at få lavet en kosmetisk tandbehandling, er det vigtigt, at du konsulterer en tandlæge, som har viden indenfor området. Bor du i nærheden af Jyllinge kan du for eksempel kontakte Smilklinikken med tandklinik ved Frederiskssund, som har stor erfaringen inden for kosmetiske tandbehandlinger.

 

Smilklinikken
Strandgade 24
3300 Frederiksværk
Tlf: 47720370